top of page

Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Kommunikation Plus
Lyrskovgade 19 2 th
1758 København V
CVR: 40666443
josephine@kommunikationplus.dk

LEVERING

Du får adgang til et online kursus med digitalt indhold via et login hvis det er live sessioner afholdes de på datoer der fremgår af bookingen. Betaling vil først blive trukket på din konto, når login oplysninger afsendes. Kvittering sendes på oplyste email.

 

Ved sygdom aflyses udskydes kurset og studerende kan evt vælge at refunderes for de tabte undervisningsgange.

 

BETALINGSMETODER

Online kurser kan købes via Stripe med kreditkort som Visa/Dankort, VISA, MasterCard m.m. Tilpassede produkter, kurser og services faktureres direkte til kontaktperson.

 

ONLINE BETALING MED KORT

Bemærk, ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet med det samme. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dine kortoplysninger kan således ikke læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er korrekte.

BESTILLING OG BETALING

Alle viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Kontakt os med det samme, hvis du oplever problemer med et online kursus

 

DATAPOLITIK

KommunikationPlus indsamler kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med køb af ydelser og produkter eller tilmelding til et evt. nyhedsbrev. Formålet med indsamlingen er at kunne gennemføre det køb/den levering, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med Persondatalovens regler.

 

Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger KommunikationPlus har om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Du kan rette henvendelse herom på ovennævnte e-mail adresse.

 

DISCLAIMER

Indholdet og produkter på hjemmesiden KommuniaktionPlus.dk – video, tekst, lyd, grafik, billedmateriale, informationer, oplysninger, anbefalinger, råd mv., der gives i online kurser med videre, er tænkt som undervisning og rådgivning i behandling og træning, og kan på ingen måde sidestilles med personlig behandling, træning, rådgivning eller professionel hjælp.

 

KommunikationPlus kan ikke give garanti for omtalte resultater.

 

Det pågældende indhold på KommunikationPlus er således af generel karakter og må ikke benyttes som eller erstattes af personlig rådgivning og/eller behandling. Hvis du måtte have spørgsmål eller bekymringer, om eksempelvis dit helbred eller trivsel, må du tage personlig kontakt til en relevant fagperson.

 

KommunikationPlus kan ikke pålægges erstatning for skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget som et resultat af brug og/eller misbrug af indholdet i de online kurser eller andet digitalt indhold på siden.

 

KLAGEGANG FOR FORBRUGERE

Vil du klage over dit køb, skal du henvende dig til Josephine Eilersen på josephine@kommunikationplus.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

 

LOVVALG OG VÆRNETING

Aftalen er undergivet dansk ret. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne skal afgøres ved Retten.

bottom of page