top of page

Workshops er planlægges efter lige netop dit behov. De seneste mange år har jeg været privilegeret at lede workshops og seminarer i mange forskellige virksomheder, organisationer på tværs af brancher og grænser. De varer typisk fra to timer og nogle forløb har varet i 2 år for at alle medarbejdere får et relevant og nærværende oplevelse.

Leder på SoMe

For ledere der ønsker en stærkere tilstedeværselse på SoMe

På sociale medier ledere kommunikere nærværende og effektivt med både kunder, leads og med eksisterende og potentielle medarbejdere. Sociale medier er afgørende for synlighed, transparens, fastholdelse, og tiltrækning og er i dag en helt afgørende del af ledelsesrummet for flere og flere ledere.

Workshops eller keynote speaker til seminarer i en effektiv måde at klæde den moderne leder på til at være bedre og mere effektivt til stede på sociale medier. 

Medarbejderen på SoMe

For medarbejdere der ønsker et stærkere personligt brand på SoMe

Sociale medier har stigende betydning for den enkelte medarbejder og for virksomheder i dag. Digital networking er en af de metoder medarbejderne kan holde sig opdaterede på sit netværk og få ny inspiration. Workshops for medarbejderne fokuserer typisk på hvordan de med enkle greb kan opdatere og vedligeholde deres profil og netværk 

Workshops for medarbejderne fungerer både godt fysisk eller som webinar.

Social selling

For medarbejdere der ønsker et stærkere personligt brand på SoMe

Social selling workshoppen er for sælgere og facing medarbejdere med kunde og lead kontakt. Social selling er en metode til at udvide og dyrke sit digitale netværk, og kan være en stærk del af salgsprocessen. Med Social Selling kan du opbygge et stærkere forhold til dine kunder, finde nye leads effektivt og skabe givende dialoger.

Social selling workshops kan både afholdes fysisk og online.

Kursus

Employer branding kursus

Employer branding ligger ofter hos HR som en essentiel opgave for at markedsføre virksomheden eller organisationen som en attraktiv arbejdsplads. Effektiv employer branding kræver ofter både stærke marketing og kommunikationsevner. Få hjælp til at håndtere hele Employer Branding fra Strategi til Evaluering. 

For HR som ønsker at kunne håndtere employer branding effektivt

bottom of page